Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Actualitat

Ves enrere Infoday Regional H2020 ICT-LEIT

Infoday Regional H2020 ICT-LEIT

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació i la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública han organitzat a València una jornada dirigida a investigadors i gestors de projectes de I+D+i en l'àrea de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). En l'Infoday regional col·laboren la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la Investigació, Desenrotllament i Innovació (RUVID), així com el Centre per al Desenrotllament Tecnològic Industrial (CDTI).

La jornada s'emmarca en l'estratègia de coordinació en I+D+i que desenrotlla la Generalitat Valenciana i pretén oferir les claus per a incrementar les possibilitats d'èxit en la presentació de projectes a les convocatòries del programa europeu Horitzó 2020, concretament per a la convocatòria del Lideratge en Tecnologies Industrials i Facilitadores en TIC (ICT-LEIT).

Per a això, es desenrotllaran entrevistes bilaterals amb l'objectiu de revisar les propostes de projectes amb els Punts Nacionals de Contacte (NCP) en l'àrea de TIC del programa Horitzó 2020. Així mateix, es realitzarà una ronda intensiva de presentació d'empreses i plataformes amb interés a participar en projectes TIC, en la qual podran participar aquelles entitats que ho desitgen amb una breu descripció de la seua activitat, experiència i interessos.

La inscripció a la jornada pot realitzar-se omplint el formulari en línia disponible en l'adreça següent: www.dgti.gva.es/va/formulario-h2020.

La jornada tindrà lloc el pròxim 30 de gener de 2014 a la Ciutat Politècnica de la Innovació:

Auditori, Cub Blau 3ª Planta, Edifici 8B, Accés M
Ciutat Politècnica de la Innovació, Universitat Politècnica de València
Camí de Vera s/n. Entrada per Enginyer Faust Elio. Front núm. 28

 

Programa de la jornada:

H2020-TIC.pdf

Nota de premsa:

Moragues: "Les TIC són essencials per a aconseguir un creixement sostenible i integrador"

Presentacions de la jornada:

1ª Convocatoria ICT-LEIT y reglas de participación en H2020
Fernando Rico, representante nacional en el Comité de ICT-LEIT del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), y Mariano Alcañiz, experto nacional en el Comité de ICT-LEIT y director del Instituto Labhuman de la Universitat Politècnica de València.

Juan Viesca, director general de Proyectos y Fondos Europeos. Conselleria de Hacienda y Administración Pública. Generalitat Valenciana.


Taula redona: La visió dels agents implicats

  • Instituto Tecnológico de Informática (ITI) - Daniel Sáez, director de Inteligencia Estratégica y Competitiva.
  • Universitat de València - Baltasar Beferull, profesor titular de la Universitat de València.
  • EVERIS - Mario García, director de Sector Público Comunitat Valencia y Región de Murcia.

Ronda intensiva de presentacions: empreses i plataformes