Publicador de continguts

Ves enrere La DGTI participa en la Setmana Informàtica 2013

La DGTI participa en la Setmana Informàtica 2013

La directora general de Tecnologies de la Informació, Sofia Bellés, participarà en la pròxima edició de la  Semanainformatica.com, un esdeveniment anual organitzat pel Col·legi Oficial d'Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV). Les jornades, que se celebraran a València del 23 al 25 d'abril, reuniran professionals i representants d'institucions públiques i privades i empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Amb el lema "Moment d'oportunitats, temps d'informàtica", la trobada pretén facilitar l'intercanvi d'experiències i oportunitats de col·laboració, així com promoure el coneixement d'estes tecnologies entre la societat, i presenta una estructura de sessions en què es combinen jornades tècniques, xarrades i conferències impartides per professionals. Així mateix, les sessions temàtiques permetran als assistents obtindre reciclatge professional i actualització sobre les últimes novetats del sector TIC.

Durant les jornades, es farà entrega dels Premis Sapiens, que anualment concedix el COIICV als professionals, acadèmics, empreses i administracions públiques que destaquen en la "valoració de la professió informàtica".