Publicador de continguts

Ves enrere Juan Antonio Sastre rep el Premi Personatge Destacat de les Telecomunicacions

Juan Antonio Sastre rep el Premi Personatge Destacat de les Telecomunicacions

El secretari autonòmic d'Administració Pública, Pedro García Ribot, ha entregat el Premi Personatge Destacat de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació a Juan Antonio Sastre, cap del Servici de Planificació i Coordinació de la Direcció General de Tecnologies de la Informació. L'entrega ha tingut lloc durant la XVI edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes.

La Nit de les Telecomunicacions pretén ser el punt de trobada del sector TIC valencià, on unir coneixements i tendències i reconéixer, al seu torn, la labor feta per les empreses i professionals durant l'últim any a través dels Premis de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació.

Juan Antonio Sastre és cap del Servici de Planificació i Coordinació de la Direcció General de Tecnologies de la Informació (DGTI) de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública. La seua dilatada carrera professional, no obstant això, s'ha desenrotllat tant en l'empresa privada com en les administracions públiques, i compta amb més de trenta anys d'experiència en la docència en diverses universitats i centres públics.

El premi al Personatge Destacat de la Comunitat Valenciana reconeix la seua trajectòria professional, en què ha fet nombroses contribucions en l'àmbit de les telecomunicacions. Entre estes, cal destacar, pel seu impacte en la regió, l'impuls a la provisió del servici de televisió digital en àrees rurals i la posada en marxa de la Xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d'Emergències i Seguretat de la Generalitat (COMDES).

La Xarxa COMDES és un cas d'èxit i referència a nivell nacional pel seu model d'infraestructura compartida i integració de comunicacions de més de seixanta organitzacions de les diverses Administracions.

Sastre ha rebut el guardó durant la Nit de les Telecomunicacions Valencianes, que reunix les empreses, institucions i professionals rellevants del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de la Comunitat Valenciana.

La trobada pretén facilitar la comunicació entre el sector i els clients d'estes tecnologies, ampliant coneixements i presentant les oportunitats que oferixen les TIC a la Comunitat Valenciana.