Publicador de continguts

Ves enrere Estudiants de l’Institut Serpis realitzen pràctiques en la Direcció General de Tecnologies de la Informació

Estudiants de l’Institut Serpis realitzen pràctiques en la Direcció General de Tecnologies de la Informació

La Direcció General de Tecnologies de la Informació (DGTI) ha acollit a prop d'una vintena d'alumnes de l'Institut Serpis per a realitzar les pràctiques de formació en centres de treball en la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública.

En total, han sigut 18 alumnes dels cicles formatius de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMR), Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIR) i de Disseny d'Aplicacions Multiplataforma (DAM). La DGTI ha tutelat durant més de tres mesos els estudiants durant la realització del seu projecte de pràctiques.

Del total, 13 han realitzat tasques relacionades amb les infraestructures TIC en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre com la configuració de l'equipament d'informàtica dels empleats públics, o de l'equipament de xarxa en este complex. Els altres 5 alumnes s'han dedicat al desenrotllament de programari, impulsant la implantació de programari lliure en la Generalitat.

La directora general de Tecnologies de la Informació, Sofia Bellés, ha assegurat que "per a la DGTI és un plaer poder oferir a estos jóvens l'oportunitat de posar en pràctica el que han estudiat" i espera que "esta experiència haja sigut productiva per als alumnes, i que els siga d'utilitat per a la seua vida professional".