Publicador de continguts

Ves enrere El Servef obri el termini d'inscripció per a nous cursos de formació certificada TIC

El Servef obri el termini d'inscripció per a nous cursos de formació certificada TIC

El Servici Valencià d'Ocupació i Formació (Servef) ha obert el termini d'inscripció per a huit nous cursos del Programa de Formació Certificada en TIC 2014-2015, que s'iniciaran entre gener i febrer de 2015 en el Centre Servef de Formació de Paterna.

El Programa de Formació Certificada en TIC consistix en cursos gratuïts i oficials dels principals fabricants de tecnologia (MICROSOFT, ORACLE, VMWARE, LINUX, CISCO, XARXA HAT i Projectes TIC), sobre matèries com administració de sistemes, administració de bases de dades, desenrotllament d'aplicacions web, desenrotllament d'Apps per a mòbils, administració de sistemes operatius o big data, entre altres.

Els cursos són impartits per personal qualificat en els últims productes tecnològics i la majoria inclouen la possibilitat de presentar-se a les proves d'obtenció d'un certificat oficial reconegut pel fabricant.

L'objectiu d'este programa formatiu és obtindre un elevat percentatge d'inserció o una important millora de la posició laboral dels alumnes, al tractar-se de formació en tecnologies i programari, que són molt demandats per un mercat laboral cada vegada més competitiu i basat en les noves tecnologies.

Nous cursos TIC

Els cursos en què s'ha obert el termini d'inscripció són:

  • Administració de sistemes Microsoft Windows Server 2012- Certificació MCSA: Windows Server 2012 (dos cursos, un en horari de matí i un altre en horari de vesprada).
  • Administració de BBDD SQL Server 2012 - Certificació MCSA SQL Server 2012 (dos cursos, un en horari de matí i un altre en horari de vesprada).
  • Desenrotllament de Aplicacions web amb PHP i MySQL sobre Apache (dos cursos, un en horari de matí i un altre en horari de vesprada).
  • Programació a Java. Anàlisi Orientat a Objectes amb UML (dos cursos, un en horari de matí i un altre en horari de vesprada).

La inscripció a tots estos cursos pot fer-se a través de la web del Servef, accedint a cada una de les fitxes de cada curs, o bé a través d'aquest enllaç. Donat el caràcter altament especialitzat d'estos cursos, és important consultar els requisits exigits en cada una de les fitxes dels cursos abans de la inscripció.