Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere L’Escola Oficial d’Idiomes oferix el servici de preinscripció per Internet

L’Escola Oficial d’Idiomes oferix el servici de preinscripció per Internet

L'Escola Oficial d'Idiomes de la Comunitat Valenciana ha obert el termini de preinscripció que, des d'este curs, només podrà realitzar-se en línia. El termini de preinscripció per al curs 2013-2014 acaba el pròxim 17 de juliol, a les 5 de la vesprada.

La preinscripció en línia en les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Valenciana permet evitar els desplaçaments i les esperes a les persones sol·licitants. A partir d'este nou curs, el tràmit presencial desapareix i només podrà realitzar-se per Internet amb el Document Nacional d'Identitat (DNI).

Per a realitzar el tràmit, cal accedir a la web (https://appweb.edu.gva.es/eoi/default.asp) i triar una de les 17 EOI de la Comunitat Valenciana o l'aulari que corresponga. Les persones sol·licitants no necessiten presentar cap certificat digital.

Durant el termini establit, els alumnes que complisquen els requisits podran preinscriure's en els idiomes que vulguen i els nivells que els corresponguen. Quan el nombre de places demandades supere l'oferta, es cobriran les disponibles a través d'un sorteig.

En 2012 es van registrar més 136.000 preinscripcions per Internet, de les quals es van materialitzar unes 40.000 matrícules. Llavors no era obligatori tramitar-les en línia, per això ara s'espera superar estes xifres.

novetats

El Consell autoriza un convenio con la UPV para financiar la Cátedra de Inteligencia Artificial aplicada a la Administración Pública

El convenio, dotado con un presupuesto de 60.000 euros, cubre la realización de estudios y actividades destinadas a potenciar la aplicación de la IA en los servicios públicos durante el ejercicio...

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial