Actualitat

Ves enrere La Nit de les Telecomunicacions premia la DGTIC pel procés de digitalització de l'Administració durant la pandèmia

La Nit de les Telecomunicacions premia la DGTIC pel procés de digitalització de l'Administració durant la pandèmia

La Nit de les Telecomunicacions premia la DGTIC pel procés de digitalització de l'Administració durant la pandèmia

- Vicent Soler recull un dels guardons entregat en la 23a edició de Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes


El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha recollit en nom de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (DGTIC) un dels guardons que s'ha entregat en la 23a edició de Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes. El premi és a la institució pública o organització sense ànim de lucre impulsora de les tecnologies de la informació entre la ciutadania, bé siga impulsant-ne l'ús o proporcionant serveis.

Tots els premiats i premiades han reconegut la importància de les noves tecnologies perquè el món no es parara durant la pandèmia. En aquest sentit, el conseller Soler ha defensat que "gràcies a les tecnologies de la informació, junt amb la ciència i la investigació sanitària, hem pogut eixir amb dignitat d'aquesta pandèmia mundial".

Així, el titular d'Hisenda ha insistit que el guardó pertany "a tot el personal de la DGTIC, liderat per García Duarte, i també per la ISTEC i altres organismes que treballen amb afany i dedicació per a connectar els valencians i les valencianes".

Vicent Soler ha assistit a l'esdeveniment junt amb el sotssecretari de la Conselleria, Daniel Serisola, i el director general de la DGTIC, José Manuel García Duarte. La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha sigut l'encarregada de fer el discurs inaugural.

La Nit de les Telecomunicacions Valencianes busca conscienciar la societat sobre la importància de les tecnologies digitals, així com fer costat al teixit empresarial valencià per a la seua transformació i creixement. També reivindica les directrius per a avançar cap a un desenvolupament sostenible per a 2030.