Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere Soler: “Estem impulsant que en 2016 arribe la fibra òptica i la tecnologia 4G a tota la comarca de la Vall d'Albaida”

Soler: “Estem impulsant que en 2016 arribe la fibra òptica i la tecnologia 4G a tota la comarca de la Vall d'Albaida”

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha anunciat hui que des del Consell s'està treballant per a aconseguir que "en 2016 arribe la fibra òptica i la tecnologia mòbil 4G a tota la comarca de la Vall d'Albaida", el que suposarà un impacte "tremendament beneficiós" per a tots els ciutadans i, especialment, per a l'entramat de pimes de la zona que podran millorar tecnològicament els seus processos augmentant així la seua productivitat.

Segons Vicent Soler, els avanços en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) resulten "clau per a superar un dels alifacs del nostre teixit productiu com és la baixa productivitat". "És necessari augmentar la nostra eficàcia i eficiència i açò no podem fer-ho amb mà d'obra barata, com ocorria fins ara. En este sentit, des del Consell estem començant a assentar les bases d'un nou model productiu", ha explicat.

Vicent Soler ha realitzat estes declaracions abans de la reunió de treball que ha mantingut este dilluns amb el president de COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida), Rafael Pla, i diversos membres de l'associació.

En la reunió, el conseller ha pogut conéixer de primera mà les inquietuds dels empresaris de la zona, així com els seus projectes i els seus plans de futur. En este sentit, Vicent Soler, ha reiterat el suport del Consell a tots aquells empresaris "que amb el seu esforç dia a dia creen llocs de treball i contribuïxen al desenvolupament socioeconòmic del nostre territori".

COEVAL engloba a empreses de sectors tan diversos com el tèxtil, la construcció i l'hostaleria, així com les arts gràfiques, comerç, servicis a les empreses, metall, manufactura de la cera, alimentació, transport, electricitat, artesania, vidre, plàstic, subministraments industrials, etc. Les empreses associades a COEVAL estan radicades en totes les poblacions de la comarca de la Vall d'Albaida.

"En el desenvolupament del nou model productiu és necessari aplicar una innovació constant, tecnològica, comercial i de qualsevol tipus, i per a fer-ho, fa falta una inversió en capital humà, capital tecnològic i capital físic. Açò ens permetrà competir en un món cada vegada més globalitzat i sostindre el model social europeu", ha indicat el conseller.

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial