Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere Moragues: "La Central de Compres de la Generalitat és la més avançada de les administracions públiques a Espanya"

Moragues: "La Central de Compres de la Generalitat és la més avançada de les administracions públiques a Espanya"

El conseller d'Hisenda i Administració Pública, Juan Carlos Moragues, ha destacat que la Central de Compres de la Generalitat "és la més avançada de les administracions públiques a Espanya".

De fet, Moragues ha explicat que la plataforma de contractació electrònica de la Generalitat "forma part d'un projecte europeu d'innovació denominat LIPSE, que està analitzant les iniciatives de deu països comunitaris, i és la plataforma valenciana la triada per a la seua comparativa perquè és la més avançada actualment".

El conseller ha fet estes declaracions durant la clausura de la jornada La Nova Gestió Pública, Central de Compres de la Generalitat, en què han exposat els avanços en la gestió a través de la Central de Compres i s'ha desenrotllat una taula redona per a abordar la contractació des del punt de vista dels proveïdors.

Moragues ha destacat que la Central de Compres "ha generat un estalvi pròxim als 20 milions d'euros, fent un pas més cap a l'eficiència i l'optimització de les compres en l'administració".

El conseller ha assegurat que quan acaben els treballs de centralització de compres de les 18 famílies previstes a través de la Central "parlarem d'uns estalvis anuals de 30 milions".

El conseller ha afirmat que la clau de la nova administració per la qual estem treballant és "una administració viva, en constant evolució, més àgil i sostenible, al servici dels ciutadans valencians".

"El treball de millora mai acaba -ha destacat el conseller-, ja que sempre es pot fer més ràpid, amb més qualitat i amb menor cost, optimitzant cada euro públic que manegem".

El conseller s'ha referit en la seua intervenció a la importància de la plataforma electrònica GE Compres "per la seua contribució a la modernització i optimització de les compres que fa l'administració".

"I és este últim punt de supor, -ha indicat Moragues-, l'optimització de recursos, on té el seu origen la Central de Compres, una fórmula que està funcionant i en la qual continuarem treballant per a millorar a cada pas perquè s'està convertint en peça bàsica de la contractació pública".

En este sentit, el conseller ha destacat que la Central de Compres "ha suposat que un total de 49 entitats s'hagen vinculat a este mecanisme de contractació més eficient".

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial