Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere Els alts càrrecs de la conselleria d'Hisenda i Model Econòmic prenen possessió

Els alts càrrecs de la conselleria d'Hisenda i Model Econòmic prenen possessió

Els alts càrrecs de la conselleria d'Hisenda i Model Econòmic han pres possessió este divendres en el Palau de l'Almirall durant un acte presidit pel titular del departament, Vicent Soler.

Davant de l'Estatut d'Autonomia de la Generalitat Valenciana i la Constitució han jurat o promés els seus càrrecs Manuel López Estornell, subsecretari; Julián López Mulla, secretari autonòmic de Model Econòmic i Finançament; Clara Ferrando i Estrella, secretària autonòmica d'Hisenda; Manuel Illueca Muñoz, director general de l'Institut Valencià de Finances; Ángeles Cuenca García, directora general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni; Myriam Fernández Herrero, directora general de Finançament i Fons Europeus; Eduardo Roca Hernáiz, director general de Tributs i Joc i Vicente Aguiló Lucia, director general de Tecnologies de la Informació.

Vicent Soler els ha agraït formar part del seu equip "en moments tan difícils com estos per a la Generalitat València", animant-los a "dedicar al servici públic tots els vostres esforços per a aconseguir d'una vegada per sempre que es complisca el principi constitucional de solidaritat interterritorial i la Comunitat Valenciana reba el finançament justa que li correspon".

El conseller hi ha apel·lat també als funcionaris a adherir-se "no a un projecte de partit polític, si no a un projecte de Funció Pública eficient, austera i transparent. Sense vosaltres seria impossible aconseguir-ho", ha dit.

"La meua única ambició, el meu únic interés a l'acceptar ser conseller, és que al final d'esta legislatura visquen millor tots els valencians i valencianes", ha conclòs el conseller.

novetats

El Consell autoriza un convenio con la UPV para financiar la Cátedra de Inteligencia Artificial aplicada a la Administración Pública

El convenio, dotado con un presupuesto de 60.000 euros, cubre la realización de estudios y actividades destinadas a potenciar la aplicación de la IA en los servicios públicos durante el ejercicio...

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial