Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere Els alts càrrecs de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic prenen possessió

Els alts càrrecs de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic prenen possessió

Els alts càrrecs de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic prenen possessió

Els alts càrrecs de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic han pres possessió aquest dimecres al Palau de l'Almirall en un acte formal presidit pel conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler.

Davant de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana i la Constitució Espanyola han jurat o promés els seus càrrecs: la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira Veintimilla; el secretari autonòmic d'Hisenda, Francesc Gamero Lluna; la subsecretària, Cristina Moreno Fernández; la directora general de Sector Públic i Patrimoni, Isabel Castelló García; el director general de Fons Europeus, Andreu Iranzo Navarro; el director general de Model Econòmic, Finançament Autonòmic i Política Financera, Juan Salvador Pérez Ballester; la directora general de Pressupostos, Eva Martínez Ruiz; el director de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, José Manuel García Duarte; el director general de Tributs, Eduardo Roca Hernáiz; el director general de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca Muñoz; el director general d'Intervenció, Gonzalo Peral Bernat; la directora de l'Agència Tributària Valenciana, Sonia Díaz Espanyol, i el director de la Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, Antonio Rodes Juan. La interventora general de la Generalitat, Amparo Adam Llagües, no ha pogut assistir a aquest acte protocol·lari per motius personals.

Vicent Soler els ha agraït formar part del seu equip i els ha animat a correspondre "la confiança que les valencianes i valencians han tingut en el Govern del Botànic. Som responsables de fer d'aquesta administració una administració eficaç, responsable i al servei dels valencians".

Soler ha subratllat que el principal objectiu d'aquest equip és també "aconseguir un finançament just. Aquesta és la mare de totes les batalles, perquè sense recursos pocs miracles podem fer. Aquest és un objectiu de tota la Comunitat Valenciana, però aquesta conselleria té una responsabilitat especial a aconseguir-ho".

"Som un govern plural amb instruments diferents, però podem practicar una sola melodia. La melodia de fer que d'ací a quatre anys els valencians visquen un poc millor", ha expressat el conseller.

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial