Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere La Generalitat ofereix cursos gratis en línia als ciutadans sobre llengua de signes, reciclatge domèstic, intel·ligència emocional i seguretat en mòbils iOS i Android

La Generalitat ofereix cursos gratis en línia als ciutadans sobre llengua de signes, reciclatge domèstic, intel·ligència emocional i seguretat en mòbils iOS i Android

La Generalitat Valenciana ofereix cursos gratis en línia als ciutadans sobre llengua de signes, reciclatge de residus d'origen domèstic, intel·ligència emocional, ús d'Internet per a menors, gestió de la seguretat en el correu electrònic, xarxes socials, xarxes wi-fi i P2P i dispositius mòbils iOS i Android, contribució de la llar al canvi climàtic, firma electrònica, eXeLearning i gestió i manteniment d'instal·lacions esportives. També s'ofereixen cursos exclusius per a empreses i autònoms sobre l'ús de xarxes socials i comerç electrònic.

Els 35 cursos que s'ofereixen estan disponibles a través de la plataforma formativa de la Generalitat saps.gva.es que concentra l'oferta formativa de distints organismes de la Generalitat i que ja té obert el termini de matriculació del primer cicle de cursos.

Es tracta de cursos autoformatius tutoritzats per professors que atenen i ajuden l'alumnat a aprofundir en les matèries. La formació, realitzada íntegrament a través d'Internet, permet que l'alumne accedisca des de qualsevol lloc i a qualsevol hora als continguts, sense cap tipus de limitació i per mitjà de qualsevol dispositiu electrònic connectat a la xarxa.

El director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, Vicente Aguiló, ha explicat que "els cursos de la plataforma SAPS s'adapten a tots els perfils d'usuari, segons siguen professionals, desocupats, jóvens, majors i estrangers. A més, continuem creixent i millorant en cada exercici perquè intentem identificar les noves necessitats atenent la demanda i les recomanacions que ens fan els ciutadans".

Segons Aguiló, "l'oferta formativa torna a ser diversa enguany, ja que pretenem donar solucions i oferir conceptes que siguen útils en distints camps com la salut i l'esport, el medi ambient o els idiomes, però sempre fem especial èmfasi en la temàtica relacionada amb el món d'Internet i les noves tecnologies".

Les edicions solen ser de curta duració (un mes), llevat d'excepcions com els cursos d'estiu i alguns més específics, com els del Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana (CSIRT-cv).

El director general ha recordat que els cursos SAPS "són apreciats i solen ser ben rebuts per la ciutadania, com demostra que des de 2010 s'han gestionat 57.000 matrícules i podem parlar ja de 588 edicions".

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial