Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere La Generalitat convoca 7 llocs per a personal informàtic pel sistema de concurs oposició

La Generalitat convoca 7 llocs per a personal informàtic pel sistema de concurs oposició

La Generalitat ha convocat 7 llocs per a personal informàtic pel sistema de concurs oposició, segons publica hui el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).

A través d'una orde de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública, el DOCV arreplega les bases d'estes proves selectives d'accés al subgrup C1, sector administració especial, per a especialistes en sistemes i tecnologies de la informació.

Les 7 places convocades són de torn d'accés lliure i estaven previstes en l'oferta pública d'ocupació de 2014 per a personal de l'administració de la Generalitat.

Les proves versaran sobre un total de 39 temes, 14 dels quals són de coneixements administratius i legislatius i els altres 25, de matèria específica relacionada amb el lloc de treball a exercir.

Les sol·licituds, que poden aconseguir-se en les oficines Prop de la Generalitat i en el portal de la Generalitat, hauran de presentar-se de forma presencial o telemàtica fins al pròxim 12 de juny.

A través del DOCV de hui i també en els punts esmentats, els interessats podran trobar els altres detalls per a formalitzar les sol·licituds i conéixer els aspectes concrets d'esta convocatòria pública d'ocupació de la Generalitat.

novetats

El Consell autoriza un convenio con la UPV para financiar la Cátedra de Inteligencia Artificial aplicada a la Administración Pública

El convenio, dotado con un presupuesto de 60.000 euros, cubre la realización de estudios y actividades destinadas a potenciar la aplicación de la IA en los servicios públicos durante el ejercicio...

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial