Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere La Central de Compres de la Generalitat aconseguix un estalvi pròxim als 20 milions

La Central de Compres de la Generalitat aconseguix un estalvi pròxim als 20 milions

La Central de Compres de la Generalitat ha aconseguit fins a la data un estalvi pròxim als 20 milions d'euros, la qual cosa suposa un estalvi mitjà del 32,8%, estalvi que arribarà als 30 milions quan acaben els treballs de centralització de compres de les 18 famílies previstes a través de la Central.

Així es desprén del balanç de la Central de Compres 2012-2014 del qual ha pres nota hui el Consell.

El grau d'execució aconseguit per la centralització de subministraments i servicis oferits a la Generalitat, a més dels subministraments i servicis de telecomunicacions i TIC assignats a la DGTI per haver-la nomenada servici especialitzat, se situa al voltant del 70 %, ja que estan en fase de tramitació o execució un total de 26 subministraments o servicis dels 37 previstos.

El bon funcionament de la Central de Compres ha suposat que un total de 49 entitats s'hagen vinculat a este mecanisme de contractació més eficient i modern, un 86 % amb caràcter obligatori i la resta per mitjà d'adhesió voluntària per a beneficiar-se dels servicis que presta.

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial