Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere GVAJobs obté el premi TIC 2014 com a millor portal dels servicis públics d'ocupació

GVAJobs obté el premi TIC 2014 com a millor portal dels servicis públics d'ocupació

El director general de Planificació i Servicis del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), Miguel Ángel Moliné, ha rebut hui el guardó concedit a GVAJobs pels Premis TIC en els Servicis Públics d'Ocupació 2014, com el millor portal d'ocupació. Estos premis estan organitzats per la Fundació Socinfo i la revista Sociedad de la Información.

GVAJobs és el portal d'ocupació posat en marxa per la Generalitat a l'octubre de 2012, a què es pot accedir a través del domini www.gvajobs.com, del web del SERVEF i dels terminals AUTOSERVEF instal·lats en les oficines d'ocupació i en ajuntaments.

Moliné ha explicat que "el portal ha sigut impulsat per la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, en el marc del nou model de SERVEF més àgil, pròxim i eficaç. En este sentit, des de la seua posada en funcionament ha permés dinamitzar la intermediació laboral, ja que hem pogut gestionar a través del portal milers de candidatures que han passat per un procés de selecció tutelat pel SERVEF".

El director general ha destacat que "en l'actual societat de la informació, és fonamental que les administracions aprofiten l'enorme potencial de les noves tecnologies per a posar-lo al servici dels ciutadans, especialment en qüestions com la lluita contra la desocupació".

Moliné ha assenyalat que "el portal GVAJobs és una mostra del compromís de la Generalitat amb la creació d'ocupació, desenrotllant instruments i polítiques pioneres a Espanya que contribuïsquen a reduir la desocupació".

En este sentit, el director general ha recalcat que tant les dades de l'enquesta de població activa com les dades del Servici Públic d'Ocupació corroboren que a la Comunitat Valenciana s'està creant ocupació i està baixant la desocupació i esperem que esta tendència es vaja consolidant".

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial