Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere L'Institut Valencià de Finances convoca tretze beques per a advocats, economistes i informàtics

L'Institut Valencià de Finances convoca tretze beques per a advocats, economistes i informàtics

L'Institut Valencià de Finances convoca tretze beques per a advocats, economistes i informàtics

L'Institut Valencià de Finances (IVF) ha convocat tretze beques per a la realització de pràctiques professionals en aquest organisme, que van destinades a advocats, economistes i informàtics que hagen obtingut la llicenciatura en els últims cinc anys.

Tal com publica hui el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV), les persones que vulguen participar en aquesta convocatòria, que no podran ser majors de 35 anys, han de tindre expedit i homologat el doble grau en Administració i Direcció d'Empreses i Dret (8 places), el grau d'Administració i Direcció d'Empreses i Màster Oficial Universitari de Comptabilitat o Auditoria (2 places), el grau d'Economia i Màster Oficial Universitari en Finances Quantitatives o Economia (1 beca) o el grau en Enginyeria Informàtica o de Telecomunicacions i màster oficial universitari relacionat amb alguna d'aquestes titulacions (2 places).

La dotació econòmica d'aquestes beques serà de 1.000 euros mensuals bruts i s'abonaran, a més, les despeses derivades de l'assistència a cursos, seminaris, esdeveniments o altres activitats que es consideren necessàries i convenients per a la formació de qui ocupe aquestes places.

El director general de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, ha destacat que "és, sens dubte, una excel·lent oportunitat perquè jóvens llicenciats entren a formar part en el nou projecte de Banc Públic de la Generalitat que estem desenvolupant".

El director general ha afegit que, "sens dubte, els pròxims exercicis 2017 i 2018, que coincideixen amb el període previst per a la realització d'aquestes pràctiques professionals, seran anys de grans canvis en aquest organisme i els que opten a aquestes beques podran viure-ho des de dins, en primera persona".

Illueca ha continuat que "transformarem l'antic IVF en el nou Banc Públic de la Generalitat i aquest és, per descomptat, un gran repte i, com no pot ser d'una altra manera, invite a participar en aquest a qualsevol jove llicenciat que vulga formar-se en aquest sector".

Procés totalment telemàtic

Com es detalla en la resolució publicada hui en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana', les persones interessades a presentar-se a aquesta convocatòria disposen de quinze dies hàbils, a comptar del 23 de novembre, per a presentar les sol·licituds i aquesta presentació s'ha de fer exclusivament per via telemàtica, a través de la seu electrònica de la Generalitat (http://sede.gva.es) i, per a això, el sol·licitant ha de disposar de firma electrònica.

Qualsevol persona interessada pot obtindre més dades en l'enllaç següent: cliqueu ací

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial