Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere El Fòrum de la Justícia debat sobre l'aplicació de les noves tecnologies a l'àmbit jurídic i processal

El Fòrum de la Justícia debat sobre l'aplicació de les noves tecnologies a l'àmbit jurídic i processal

El director general de Reformes Democràtiques de la Conselleria de Justícia, José Díaz Añón, ha inaugurat la primera de les jornades organitzades pel Fòrum de la Justícia. En la primera sessió de treball s'han analitzat els sistemes de gestió processal de l'Administració de Justícia i l'ús en aquests de les noves tecnologies i de la gestió telemàtica dels processos jurídics. En la sessió han intervingut com a experts José Luis Hernández Carrión, subdirector general de Noves Tecnologies del Ministeri de Justícia; els lletrats Javier Parra i Xavier Fabregat; l'expert en justícia electrònica, Carlos E. Jiménez, i el cap del Servei d'Informàtica de Justícia de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i las Comunicacions de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, José María Alcamí Monedero.

La segona jornada del Fòrum tindrà lloc demà per a analitzar l'adaptació de la normativa autonòmica a les últimes reformes legislatives en matèria de Justícia gratuïta i serà inaugurada per la directora general de Justícia, Maria Àngels Garcia Vidal.

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial