Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere El Consell aprova un conveni amb l’Ajuntament de Cocentaina per a l’ús de la Xarxa de Comunicacions Mòbils d’Emergència i Seguretat

El Consell aprova un conveni amb l’Ajuntament de Cocentaina per a l’ús de la Xarxa de Comunicacions Mòbils d’Emergència i Seguretat

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública i l'Ajuntament de Cocentaina, pel qual la Conselleria cedix l'ús de la Xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d'Emergències i Seguretat (COMDES) a les flotes o servicis d'emergència i seguretat que depenguen de consistoris.

L'Ajuntament de Cocentaina contribuirà als costos d'explotació i manteniment de la Xarxa COMDES amb un import que es determinarà en funció del nombre de terminals d'accés de què disposen.

La Xarxa COMDES, que està inclosa en l'Estratègia TIC 2011-2015 de la Generalitat, cobrix les necessitats de radiocomunicacions mòbils de totes les entitats públiques competents, ja que constituïx una plataforma corporativa que fa possible una actuació coordinada i eficient davant de qualsevol situació d'emergència, prevenció, rescat i seguretat que afecte els ciutadans o béns del nostre territori.

COMDES es perfila com un element estratègic i vertebrador que té com a objectiu cobrir la totalitat del territori de la Comunitat i donar servici als seus més de cinc milions d'habitants.

Esta actuació s'emmarca en les competències de la Generalitat sobre coordinació en matèria d'emergència i seguretat atribuïdes per la Llei de Protecció Civil i per la Llei de Policies Locals de la Comunitat Valenciana.

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial