Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere El Consell aprova la tramitació electrònica de determinats procediments en matèria de joc i apostes

El Consell aprova la tramitació electrònica de determinats procediments en matèria de joc i apostes

El Ple del Consell ha aprovat hui el reglament pel qual es regula la tramitació electrònica de determinats procediments continguts en el reglament de màquines recreatives i d'atzar i en el reglament d'apostes de la Comunitat Valenciana.

La unificació dels procediments electrònics suposarà una millora en el funcionament de l'activitat comercial i implicarà un avanç administratiu en la gestió, donada la celeritat de la tramitació de les sol·licituds i la possibilitat de recepció dels documents enviats des de qualsevol terminal amb accés a la plataforma JOC-ER.

En el nou reglament es disminuïx el nombre mínim de màquines de tipus A que s'exigia quan es tracta de salons amb zones diferenciades per a màquines de A i B, perquè no computen com a màquines de tipus A aquelles que no donen premi en espècie.

Quant al reglament d'apostes, s'establix que el percentatge de màquines auxiliars d'apostes que es poden instal·lar es valora l'1 de gener de cada any natural, eliminant així la limitació de data existent i permetent instal·lar màquines auxiliars d'apostes amb un nombre mínim de quatre autoritzacions d'instal·lació vigents de màquines tipus B.

Amb això es pretén que qualsevol empresa operadora de màquines de tipus B puga fer front a la competència en el mercat de les empreses de major volum i puga instal·lar màquines auxiliars d'apostes sempre que complisca amb les condicions esmentades adés.

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial