Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere Cultura activa l'aplicació mòbil de l'Agenda Cultural Valenciana

Cultura activa l'aplicació mòbil de l'Agenda Cultural Valenciana

Cultura activa l'aplicació mòbil de l'Agenda Cultural Valenciana

La Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte ha lanzado la aplicación móvil de la Agenda Cultural Valenciana con toda la oferta cultural de la Generalitat por todo el territorio valenciano.

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha llançat l'aplicació mòbil de l'Agenda Cultural Valenciana amb tota l'oferta cultural de la Generalitat arreu del territori valencià.

L'aplicació, que ha sigut desenvolupada per la Direcció General de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, ja es troba disponible per a descarregar a l'App Store i a Google Play.

A més de la programació cultural dels espais dependents de la Generalitat, s'hi incorporaran progressivament les propostes culturals de la resta d'administracions públiques i dels espais privats valencians.

Per al conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, "aquesta aplicació de l'Agenda Cultural Valenciana facilita l'accés a la ciutadania a informació d'espectacles, concerts, exposicions, fires, festivals o produccions. Gràcies a la geolocalització podrem estar al dia de tota l'oferta cultural de manera senzilla i directa".

La primera pantalla de l'aplicació es divideix en cinc botons amb què es pot accedir a les principals funcionalitats: 'Ací i ara', 'Quan', 'Què', 'Qui' i 'Busqueu'.

'Ací i ara' permet conèixer a l'instant allò que està programat segons la ubicació. Permet mostrar l'oferta cultural a partir d'una adreça concreta i un dia, a partir d'una ubicació GPS o bé per població. La funcionalitat 'Quan' mostra un calendari mensual on estan marcats els diferents esdeveniments culturals.

La secció 'Què' permet una consulta de l'oferta cultural segons la temàtica: arts escèniques, arts visuals, cinema i audiovisual, ciència, congressos, festivals, música, espectacles, etc.

En la pestanya 'Qui' es pot garbellar segons la institució organitzadora. Actualment podem trobar activitats culturals de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, l'Institut Valencià de Cultura, l'Institut Valencià d'Art Modern, el Museu de Belles Arts i el Palau de les Arts.

Finalment, l'aplicació ofereix un buscador on es pot filtrar per categories com data de realització, tipus d'activitat, entitat, edat recomanada i preu.

En cada fitxa d'activitat es pot trobar informació completa, una xicoteta descripció i també es poden comprar entrades.

Per a descarregar en App Store: consultar ací

Per a descarregar en Google Play: consultar ací

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial