Organismes

Portals

Navegación: Unión Europea

Enllaços

t'interessa

Actualitat

Ves enrere Clara Ferrando: "La integració dels sistemes d'informació de la Generalitat està suposant un avanç qualitatiu en el servei de comunicacions"

Clara Ferrando: "La integració dels sistemes d'informació de la Generalitat està suposant un avanç qualitatiu en el servei de comunicacions"

La secretària autonòmica d'Hisenda, Clara Ferrando, ha assenyalat aquest dimecres que la integració dels sistemes d'informació de la Generalitat està suposant un "avanç qualitatiu" en el servei de telecomunicacions prestat a tots els departaments de l'administració valenciana.


Clara Ferrando ha explicat que s'ha dut a terme la integració dels sistemes d'informació de les telecomunicacions per a controlar millor les línies actives i el seu consum.
"Aquesta mesura ha permés simplificar la gestió, facilitar l'evolució tecnològica i avançar en la cerca de sinergies per a un ús més racional dels serveis de telecomunicacions".

La secretària autonòmica d'Hisenda ha fet aquestes declaracions després de la visita que ha efectuat al Centre d'Atenció Integral de la Generalitat (CAIGV) de Mislata, en què ha estat acompanyada del director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, Vicente Aguiló.

CAIGV constitueix una oficina d'atenció integral personalitzada dirigida a cobrir totes les necessitats de la Generalitat relatives a la gestió dels serveis de comunicacions, fixos i mòbils, gestionats per Telefónica.

Segons ha explicat la secretària autonòmica, CAIGV és un centre "pioner i innovador" que actua com a "finestreta única" i que facilita tota la supervisió dels serveis prestats.

Actualment, CAIGV dóna suport a les comunicacions de més de 2.300 seus i 73.000 extensions telefòniques de la Generalitat.

novetats

La Generalitat emet més de 5.000 certificats de signatura electrònica per videoidentificació

Este mètode consistix en un procés de verificació on es confirma la identitat d’una persona amb total garantia, a través d’un videoenregistrament mitjançant l’ús d’intel·ligència artificial